Zelf aan de slag!

GEWOON DOEN!

Voor wie aan de slag wil met Pauwkaarten is de training ‘Werken met Pauwkaarten®' ontwikkeld. Volgen van de training biedt je de benodigde expertise en ervaring om Pauwkaarten in te zetten bij je eigen werkzaamheden. Met je nieuwe kaartendeck en persoonlijke werkset kun je meteen aan de slag.

De startbekwaamheid geeft je toegang tot updates en uitwisseling met andere gebruikers. Voor wie meer wil doen met het concept is het mogelijk trainer Pauwkaarten® te worden.

 

DE KOSTEN

De training ‘Werken met Pauwkaarten’ beslaat een dagdeel (13u - 17u), kent minimaal 4 en maximaal 12 deelnemers. Het aantal trainers is afhankelijk van het aantal deelnemers. 
Voor een individuele aanmelding zijn de kosten € 235 (incl.BTW) per persoon (inclusief een origineel deck Pauwkaarten en een complete werkset). Voor een aanmelding per groep zijn de kosten afhankelijk van de groepsgrootte en de maatwerkwensen en wordt in onderling overleg een offerte opgesteld.

Ik wil graag advies

De trainingen worden aangeboden via open inschrijving of in opdracht. In het geval van specifieke wensen is maatwerk mogelijk. Wil je vrijblijvend advies over je mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

 “De Pauwkaarten geven opeens een nieuwe kijk, omdat je helemaal je eigen pad mag volgen. Dat geeft onverwacht verrassende inzichten. Bovendien is het fantastisch uitgevoerd. Erg leuk om mee te werken.”

Yvonne - zorgmanager