Zelf aan de slag!

GEWOON DOEN!

Voor wie aan de slag wil met Pauwkaarten® is de eendaagse training ‘Werken met Pauwkaarten®' ontwikkeld. Daarna kan je jezelf Coach Pauwkaarten®. Volgen van de training biedt je de kennis en kunde om Pauwkaarten in te zetten in jouw werk of organisatie. Met je nieuwe kaartendeck en persoonlijke werkset kun je meteen aan de slag. Wil je liever eerst ervaren hoe Pauwkaarten® werkt voordat je bepaalt of het concept wat voor jou en jouw organisatie kan betekenen, dan regelen we dat natuurlijk graag.

Als je de training 'Werken met Pauwkaarten' hebt gevolgd heb je toegang tot updates en uitwisseling met andere gebruikers. Voor wie meer wil doen met het concept is het mogelijk trainer Pauwkaarten® te worden. Daarvoor wordt een meerdaagse certificeringstraining aangeboden.

 

DE KOSTEN

De training ‘Werken met Pauwkaarten’ beslaat een dag (9.30u - 17u) en kent minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers.  
De kosten van deelname bedragen € 750 per persoon (inclusief dagverzorging, lunch en je eigen kaartendeck). Voor een aanmelding per groep zijn de kosten per deelnemer in de regel lager afhankelijk van de groepsgrootte en de maatwerkwensen. De offerte wordt in onderling overleg opgesteld.

Ik wil graag advies

De trainingen worden aangeboden via open inschrijving of in opdracht. Daarbij is maatwerk mogelijk. Wil je vrijblijvend advies over je mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

 “De Pauwkaarten geven opeens een nieuwe kijk, omdat je helemaal je eigen pad mag volgen. Dat geeft onverwacht verrassende inzichten. Bovendien is het fantastisch uitgevoerd. Erg leuk om mee te werken.”

Yvonne - zorgmanager