Zelf aan de slag!

GEWOON DOEN!

Wie aan de slag wil met Pauwkaarten kan de eendaagse basistraining Pauwkaarten volgen. Daarna kan je jezelf coach Pauwkaarten noemen. Volgen van de training biedt je de kennis en kunde om Pauwkaarten in te zetten in jouw werk of organisatie. Met je nieuwe kaartendeck en persoonlijke werkset kun je meteen aan de slag. Wil je eerst ervaren hoe Pauwkaarten werkt, volg dan de avondworkshop van twee uur die hiervoor is ontwikkeld.

Voor wie meer wil doen met het concept is het mogelijk expert Pauwkaarten of trainer Pauwkaarten te worden. 

 

DE KOSTEN

De basistraining Pauwkaarten beslaat een dag (9.30 - 17uur) en kent 6 tot 12 deelnemers.  
De kosten bedragen € 750 per persoon (inclusief dagverzorging, lunch en je eigen kaartendeck met werkset). Voor een aanmelding per groep zijn de kosten afhankelijk van de groepsgrootte en van maatwerkwensen. Hiervoor is nader overleg nodig. 

De kosten voor de kennismakingsworkshop zijn € 50 p.p.. Voor wie daarna de basistraining doet, wordt dit bedrag in mindering gebracht op de kosten van de basistraining.

Ik wil graag advies

De trainingen worden aangeboden via open inschrijving en in opdracht. Daarbij is maatwerk mogelijk. Wil je vrijblijvend advies over je mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

 “De Pauwkaarten geven opeens een nieuwe kijk, omdat je helemaal je eigen pad mag volgen. Dat geeft onverwacht verrassende inzichten. Bovendien is het fantastisch uitgevoerd. Erg leuk om mee te werken.”

Yvonne - zorgmanager