Trainingenreeks 'Werken met Pauwkaarten®' in 2018 gestart op 10 januari

10 januari is de eerste training ‘Werken met Pauwkaarten®’ van 2018 gehouden. 7 deelnemers hebben de dagdeeltraining met succes en plezier afgerond en beoordelen de training positief tot zeer positief.

Deze keer nam een aantal leerkrachten, interne begeleiders en onderwijscoaches uit het Primair Onderwijs deel. Zoals Marjolein Nijland, leerkracht bij Basisschool de Zaaier in Teuge. Zij kan vanaf nu zelf met de Pauwkaarten aan het werk: “De training heeft me laten kennismaken en werken met een methodiek die én een goed gesprek oplevert én concrete afspraken over vervolgacties. Dit soort praktische ondersteuning, daar ben ik heel blij mee!” Na afloop van de training ontvingen Marjolein (links op de foto) en de 6 andere deelnemers een certificaat uit handen van trainer Yolande Faber.

De deelnemers gingen naar huis met een complete werkset die ze direct kunnen inzetten bij gesprekken op het werk. De eerstvolgende open trainingen worden gehouden op 7 maart en 4 april. Kijk voor een volledig overzicht van 2018 de agenda op deze website. Het is het tweede jaar waarin de trainingenreeks wordt aangeboden.